Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Info-school
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Detoxifiant, curatare colon
240 lei
Brand
Colo-Vada Plus
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Colo-Vada Plus este un program unic de dezintoxicare a organismului pe baza de plante. In principal are loc curatarea colonului de materiile toxice lipite pe peretii colonului si care introduc toxine in singe. Pe parcursul a doua saptamini aveti posibilitatea sa va regenerati organismul si sa intineriti din punct de vedere biologic.

Dar pe linga pachetul Colo-Vada Plus noi va propunem o veritabila strategie pentru a produce sanatate- Calea Celor Cinci Pasi: alcalinizare, deparazitare, detoxifiere(Colo-Vada), regenerare, prevenire.
Va propunem o cale simpla pentru recuperarea/producerea sanatatii.

1.Alcalinizaea organismului : apa alcalina obtinuta cu un filtru special,aer ozonat obtinut cu un ozonator,suplimente nutritive pentru alcalinizare(coralul din suplimentul Alka-Mine si Microhidrina) si nutritie sanatoasa(legume si fructe crude,seminte crude si griu incoltit,etc...)

2.Deparazitare interna - daca este cazul, ceea ce se vede la analiza picaturii de singe pe calculator cu un microscop special cu fond intunecat(este fantastica aceasta analiza, contactati-ma stiu un loc unic in Bucuresti pentru asta)

3.Detoxifierea organismului cu Colo-Vada, un set de pastile care curata complet colonul, veti elimina citeva Kg de toxine pe care le-ati acumulat toata viata si care va ucid cu incetinitorul; aveti 5-20 Kg de toxine in colon, adica o sursa de toxicitate care dupa 50 de ani va omoara foarte rapid, si care este sursa a cel putin 90% din "bolile" noastre.

4.Regenerarea organismului cu suplimente nutritive : se stie ca dupa 50 de ani indiferent ce mincam, organismul nu mai produce elementele necesare vietii in cantitati suficiente asa ca singura cale este sa adaugam suplimente nutritive pentru regenerare. Majoritatea oamenilor mor inainte de termen, chiar daca sunt perfect sanatosi in aparenta, din cauza carentelor(de ex.zinc,seleniu,complex B,...).Putin stiu ce minuni face vitamina C(min.1,5 g zilnic), sau coenzima Q10 - aceste suplimente sunt suficiente ca sa nu avem niciodata probleme cu inima si circulatia,etc...

5.Prevenirea imbolnavirii : sanatatea este cel mai important produs al actiunii noastre constiente sau nu. Noi, prin stilul nostru de viata, producem sanatate sau boala si suferinta, de aceea se cuvine sa invatam despre sanatate si sa facem ce trebuie in fiecare zi. Daca nu facem ceva inteligent pentru sanatatea noastra, in fiecare zi, atunci nici nu vom fi sanatosi. Orice poate fi invins sau prevenit printr-o atitudine corecta si prin posesia unei informatii de calitate.

De aceea va pun la dispozitie gratuit imens de multa informatie pe situl www.sanatate-si-vitalitate.com Nu ezitati sa ma contactati, sanatatea este nu numai nepretuita, dar nu este un dar asa cum se "practica", ci o constructie a noastra de zi cu zi, o constructie care se bazeaza pe atitudine si informatie.

Sanatatea nu este totul, dar fara sanatate totul este nimic.

Prof.Mihai Ciobanu
0745084714
Din Gura in Gura